Workshops

Workshops

Je kunt bij mij ook prima terecht voor workshops. Het verschil tussen een consult en een workshop is de persoonlijke aandacht. Tijdens een consult werk ik 1-op-1 (of 2-op-1 bij een duoconsult), wat inhoudt dat we volledig op elkaar afgestemd zijn en ik jou alle persoonlijke aandacht kan geven. Tijdens een workshop werken wij in groepsverband, meestal ongeveer 5 à 6 personen. Dit houdt in dat ik mijn aandacht moet verdelen en niet bij iedereen tot in de volledige detail kan treden. Een workshop kan een leuke manier zijn om kennis bij te schaven, of er even uit te zijn samen met jouw partner of een vriend(in) of familielid. Tevens is het mogelijk om zelf een workshop te organiseren en dat ik bij je langskom.

Workshops door mij georganiseerd

Regelmatig zet ik workshops op de agenda, waar jij je voor aan kunt melden. Je kunt ook vriend(inn)en meenemen, je partner of familie. Of je komt lekker alleen. Workshops die op de agenda staan komen hier te staan en op Facebook.
Ben je benieuwd of er binnenkort iets op de planning staat? Of wil jij je graag aanmelden voor een workshop? Neem contact met mij op!

Workshops door jou georganiseerd

Het is ook mogelijk om zelf een workshop te organiseren. Als jij dan mensen verzameld die geïnteresseerd zijn en willen deelnemen, kom ik graag langs. Je kunt hiervoor een huiskamer ter beschikking stellen of een andere geschikte ruimte.
Wil je graag overleggen over de mogelijkheden om een workshop te organiseren? Neem dan contact met mij op.

Soorten workshops

Op dit moment zijn er diverse mogelijkheden.
* Introductie workshop Knopen voor Zwangeren volgens FTZB – Tijdens deze workshop kun je kennismaken met de knoopwijzen voor de zwangere buik. Ik zal informatie geven over de theorie achter deze technieken en ik leer jullie twee knopen aan. Je kunt met je eigen draagdoek (maat 7 of 8) deelnemen, of gebruik maken van een van mijn doeken. Tevens heb ik draagdoeken te koop die je kunt bestellen (maat 7).
* Workshop Torsodragen – Tijdens deze workshop leer ik jullie de techniek van het torsodragen aan. Ik zal informatie geven over het torsodragen en uitleggen wat het verschil is met de andere manieren van dragen. Ook besteed ik aandacht aan het leren kantelen van je bekken en op welke plek je precies je kindje hoort te dragen. Je kunt tijdens deze workshop gebruik maken van mijn torsodoeken. Tevens kun je ter plekke, tijdens of na de workshop torsodoeken bij mij aanschaffen.
* Workshop Rebozo massage voor baby’s’ – Tijdens deze workshop leer ik je de basisvaardigheden die je nodig hebt om een rebozo massage te geven aan jouw eigen baby. Een rebozo massage kun je prima doen met een eigen draagdoek. Je kunt deze workshop met je eigen draagdoek, er eentje van mij lenen en je kunt ook draagdoeken bij mij aanschaffen.

Iets anders?

Heb je andere wensen? Of vragen? Of misschien een ander leuk idee? Neem gerust contact met mij op!